Welkom BIJ de bieb! Een plek voor ontmoeten, ontdekken, leren en lezen

 

 

De vestiging Warnsveld is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Je kunt dan terecht om media te lenen of om lekker een krantje of tijdschrift te lezen. Wil je graag een medewerker spreken of heb je een vraag? Dat kan vanaf 14.00 uur.

Wist je dat er in Warnsveld ook leuke activiteiten in de bieb zijn? Peuters en baby’s samen met hun (groot)ouders zijn van harte welkom bij Boekjes & Babbels https://bijdebieb.op-shop.nl/?locations%5B%5D=3&search=boekjes, voor kinderen van 3 tot 8 is er iedere woensdagmiddag een gezellig en gratis voorleesmomentje https://bijdebieb.op-shop.nl/?locations%5B%5D=3&search=woensdagmiddag . Volwassen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het gebruik van internet, mobieltje of computer kunnen zich gratis aanmelden voor een cursus Klik en Tik https://bijdebieb.op-shop.nl/?locations%5B%5D=3&search=klik in deze vestiging.

Via de agenda van BIJ de bieb https://bijdebieb.op-shop.nl/?locations%5B%5D=3&search= kun je alle activiteiten rustig nalezen .

Neem eens een kijkje op www.bijdebieb.nl Hier vind je alle informatie over de (boeken)collectie, nieuwe aanwinsten en de hulp van het Taalhuis. Lid worden of je aanmelden voor de nieuwsbrief kan ook via deze website.

Tot ziens BIJ de bieb!