Verhuur van zalen en vergaderruimten

 

Voor activiteiten

't Warnshuus is het bruisende activiteitencentrum voor sociale -, culturele - en maatschappelijke activiteiten in Warnsveld, Leesten en omgeving. We beschikken over vier grote zalen met ieder een oppervlakte van 50 m2. Twee zalen grenzen aan elkaar met een vouwwand, zodat één grote zaal kan worden gemaakt van 100 m2.

Wij hanteren twee tarieven voor de verhuur van de zalen, het regulier/commercieel tarief en het maatschappelijk/sociaal tarief. Onder regulier/commercieel tarief vallen bedrijven e.d. Onder het maatschappelijk en sociaal tarief vallen verenigingen, vrijwilligersorganisaties en bijeenkomsten die een bijdrage leveren aan het welzijn van de buurtbewoners zoals workshops, lezingen en cursussen. Van de opbrengst van het huren van de zalen kan 't Warnshuus weer mooie maatschappelijke activiteiten organiseren voor een brede laag van de bevolking.

 

Vergaderen

Wist u dat 't Warnshuus ook vergaderfaciliteiten aanbiedt? Er zijn meerdere vergaderruimten ter beschikking, variërend van 2 tot 40 personen. Uiteraard kunt u ook een grote zaal huren, hier passen maximaal 80 personen in: Wij kunnen dan 2 zalen aan elkaar koppelen.
In 't Warnshuus is WIFI en een beamer en in alle grote zalen zijn projectieschermen aanwezig. Tevens hebben wij een verrijdbaar digitaal beeldscherm.

 

Meer informatie?

Wilt u een ruimte huren voor korte of langere tijd of voor andere doeleinden, neemt u dan contact op met onze coördinator: coordinatorwarnshuus@actiefzutphen.nl of via http://www.actiefzutphen.nl