Verhuur van zalen en vergaderruimten

 

Voor activiteiten

't Warnshuus is het bruisende activiteitencentrum voor sociale -, culturele - en maatschappelijke activiteiten in Warnsveld, Leesten en omgeving. We beschikken over vier grote zalen met ieder een oppervlakte van 50 m2. Twee zalen grenzen aan elkaar met een vouwwand, zodat één grote zaal kan worden gemaakt van 100 m2.

Wij hanteren twee tarieven voor de verhuur van de zalen, het regulier/commercieel tarief en het maatschappelijk/sociaal tarief. Onder regulier/commercieel tarief vallen bedrijven e.d. Onder het maatschappelijk en sociaal tarief vallen verenigingen, vrijwilligersorganisaties en bijeenkomsten die een bijdrage leveren aan het welzijn van de buurtbewoners zoals workshops, lezingen en cursussen. Door het huren van de zalen steunt u direct de Stichting Kulturhuis Warnsveld die met de huuropbrengst weer mooie maatschappelijke activiteiten kan organiseren voor een brede laag van de bevolking.

 

Vergaderen

Wist u dat 't Warnshuus ook vergaderfaciliteiten aanbiedt? Er zijn meerdere vergaderruimten ter beschikking, variërend van 2 tot 40 personen. Uiteraard kunt u ook een grote zaal huren, hier passen maximaal 80 personen in: Wij kunnen dan 2 zalen aan elkaar koppelen.
In 't Warnshuus is WIFI en een beamer en in alle grote zalen zijn projectieschermen aanwezig. Tevens hebben wij een verrijdbaar digitaal beeldscherm. Dus voor een onvergetelijke presentatie in het centrum van
Warnsveld bent u in 't Warnshuus aan het goede adres.

 

Om te koken

Een van de zalen beschikt over een grote keuken met alle benodigde apparatuur zoals inductieplaten, magnetron, 2 ovens. Ook pannen, borden, bestek, kopjes en glazen, etc. zijn aanwezig. Ideaal als u een kookworkshop wilt geven of met familie of (zaken-)vrienden gezellig wilt gaan koken.

 

Meer informatie?

Wilt u een ruimte huren voor korte of langere tijd of voor andere doeleinden, neemt u dan contact op met onze coördinator. Contact via telefoonnummer 0575 - 52 27 96, of coordinator@warnshuus.nl. U zult zien dat er veel mogelijk is.

Regulier tarief Maatschappelijk tarief
Vergaderruimte tot 40 personen:
Zaal 1 - 4 per uur € 22,00 € 16,00
Zaal 1 - 4 per dagdeel € 75,00 € 50,00
Keuken € 22,00 € 16,00
Zaal 1 + Keuken per uur
€ 35,00
€ 25,00
Zaal 1 + Keuken dagdeel
Ontmoetingsruimte of ruimte bibliotheek
***
€ 100,00
€ 44,00
€ 75,00
€ 32,00

Spreekkamer tot 8 personen:

Per uur € 11,00

Dagdeel € 35,00

***
Genoemde tarieven zijn incl. BTW en excl. catering.