Vrijwilliger worden in ‘t Warnshuus

Wie ervaring heeft met vrijwilligerswerk, weet hoe leuk het is om te doen. Het gevoel van eigenwaarde, de waardering van anderen, het gevoel dat je helpt, iets leren, nieuwe ervaringen opdoen, te midden van andere mensen zijn.
Het telt allemaal.

‘t Warnshuus op de Dreiumme is een centrale ontmoetingsplek voor en door inwoners van Warnsveld en Leesten.
In 't Warnshuus vinden activiteiten plaats voor allerlei doelgroepen. Hierbij kun je denken aan teken- en schildercursussen, biljartlessen, koersbal, een open eetcafé en themaworkshops. Naast de activiteiten verhuren wij zalen aan diverse organisaties. In ‘t Warnshuus zijn ook meerdere bedrijven gevestigd waaronder de Bibliotheek,
de Regiobank, Ons Huis en een team van Perspectief Zutphen.

De dagelijkse organisatie van ‘t Warsnhuus is in handen van 1 coördinator samen met een groep van ongeveer 50 vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn van zeer grote waarde; zij zijn het goud van onze organisatie. Vanuit hun eigen achtergrond, kennis en vaardigheden ondersteunen zij onze professionele organisatie. Zij verrijken de organisatie en dragen bij aan de openheid en laagdrempeligheid die ‘t Warnshuus toegankelijk maakt voor iedereen.


Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die de maandagmiddag, maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond (om de week) of de donderdagavond willen werken! Dit betreft een functie voor de koffiebar.

Binnen ’t Warnshuus zijn er diverse vrijwilligersfuncties:
• Vrijwilliger worden bij de informatiebalie. Als vrijwilliger bij de informatiebalie ben je de gastvrouw of -heer voor de bezoekers. Je bent servicegericht en je helpt om vragen te beantwoorden.

• Vrijwilliger worden bij onze koffiebar. Je verzorgt de koffie, thee en andere drankjes voor de bezoekers. Dit kan zijn in de ontmoetingsruimte, maar ook het verzorgen van de koffie en thee in de verhuurde zalen hoort erbij.

• Vrijwilliger zijn bij de activiteiten. We zijn ons activiteitenaanbod aan het uitbreiden en zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om hun kennis en ervaring te delen. Dit kan gaan om een wekelijkse activiteit of om een eenmalige activiteit bijvoorbeeld in de schoolvakanties.

Spreekt een van deze functies je aan? Dan gaat onze beheerder graag met je in gesprek!
Je kunt de beheerder mailen op: k.kuiper@actiefzutphen.nl of bellen naar 0575-522796.