Kerst Creatief! 17 december 2022

 

Op zaterdag 17 december 2022 staat het Warnshuus in Warnsveld in het teken van kerst en creativiteit. Eindelijk weer een gezellige Kerstmarkt met kraampjes waar alles handgemaakt is en van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een prachtig sieraad voor bij je kerstoutfit, een warme omslagdoek voor de koude avonden, een knuffeltje of iets lekkers voor bij de koffie, hier zal je dat zeker vinden. Keramiek, leren armbanden, houten cadeautjes, cupcakes, kerststukjes of handgemaakte kaarten, alles is met veel plezier en liefde voor u gemaakt. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd met heerlijke broodjes, soep en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee in de koffiecorner.
 

 

Op 17 december van 10.30-17.00 uur is iedereen welkom in het gezellige Warnshuus, Dreiumme 43, Warnsveld.
De toegang is gratis.

 


Meer informatie over de kerstmarkt is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
U kunt via de mail creatievemarktwarnsveld@gmail.com contact opnemen.
Of like ons op www.facebook.com/creatievemarktwarnsveld.

 


De organisatie van de Kerstmarkt is altijd op zoek naar nieuwe deelnemers die eigen ontworpen, originele, creatieve, eigentijdse en/of inspirerende handgemaakte kerst- en /of winterproducten maken en willen verkopen. De te verkopen producten zijn door de deelnemers zelf gemaakt. De deelnemers werken hobbymatig of (semi)professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel.
Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer, website en/of enkele foto’s van de producten waarmee u wilt deelnemen naar creatievemarktwarnsveld@gmail.com. Er zal vervolgens worden gekeken of uw aanmelding aansluit bij het concept van de Kerstmarkt. Wij streven naar een grote diversiteit, dus we geven geen enkele plaatsingsgarantie.