Speelgoed en babyartikelenbeurs: Geannuleerd voor 2021


4 en 5 november 2022

 

 

Zoals jullie weten gaat de beurs van 2020 niet door. Maar voor de Facebookgebruiker hebben we goed nieuws!

Om toch tegemoet te komen aan onze klanten (en uiteraard aan jullie vrijwilligers!), hebben we een verkoop pagina gemaakt op Facebook waar mensen hun spullen te koop aan kunnen bieden.
De advertenties worden eerst door ons beoordeeld en dan pas geplaatst. We werken met vaste prijzen en koper en verkoper maken zelf afspraken over ophalen en afrekenen van de gekochte spullen. Het wordt een tijdelijke pagina voor de maanden oktober, november en december (feestmaanden). Daarna gaat de pagina weer op slot om zo onze klanten weer live te kunnen ontvangen op vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021.

 

Naast de verkoop pagina, hebben we ook een gewone facebook pagina voor de speelgoed- en babyartikelenbeurs. Melden jullie je daar ook aan? Nodig anderen ook gerust uit... Via de gewone pagina, kun je doorklikken naar de verkoop pagina.


We zijn heel benieuwd hoe het zich zal vormen en ontwikkelen.

Link gewone facebook pagina: https://www.facebook.com/Speelgoed.Babyartikelen.Beurs.Warnsveld
Link verkoop pagina: https://www.facebook.com/groups/Verkoop.Speelgoed.Babyartikelen.Beurs

 Heb je een zolder vol met leuk kinderspeelgoed en babyspulletjes, en zijn je kids alweer toe aan nieuw speelgoed? Wil je graag nog een centje terug voor die mooie spulletjes en tegelijkertijd iemand anders blij maken met een koopje?
 

Toegang gratis!


Meer informatie over de beurs is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
U kunt via de mail speelgoedbeurswarnsveld@hotmail.com contact opnemen.
Of like ons op https://www.facebook.com/Beurzeninwarnsveld