Babyartikelen en speelgoedbeurs


Heb je een zolder vol met leuk kinderspeelgoed en babyspulletjes, en zijn je kids alweer toe aan nieuw speelgoed? Wil je graag nog een centje terug voor die mooie spulletjes en tegelijkertijd iemand anders blij maken met een koopje?
 

Aankomende beurs:
Vrijdag 2 november 2018 18.30 - 21.00 uur
Zaterdag 3 november 2018 9.30 - 11.30 uur
Toegang gratis!

 

Voor de verkoop van speelgoed en babyartikelen dien je een nummer te kopen. Kosten verkoopnummer: €1,50.
Bij het kopen van een nummer krijg je: een stickervel met 20 stickers die u gebruikt om de artikelen te prijzen. De verkoopprijs van de artikelen bepaalt u zelf. Een blauwe plastic zak waarin de spullen moet worden ingeleverd en een reglement.

Wanneer kunt u een verkoopnummer kopen:

Woensdag 17 oktober

10.00 - 10.30 uur

Woensdag 24 oktober

10.00 – 10.30 uur

Maandag 29 oktober
9.00 – 9.30 uur en van 18.30 – 19.00 uur in het Warnshuus, Dreiumme 43 te Warnsveld

Wat kunt u bij ons inleveren om te verkopen?


SPEELGOED
U mag speelgoed inleveren voor alle leeftijden. Wij denken bij speelgoed bijvoorbeeld ook aan:
(rol)schaatsen, puzzels, boekjes, driewielers kinderfietsjes (t/m 24 inch bandjes), buitenspeelgoed zoals glijbaantjes zwembadjes, poppenhuizen, verkleedkleding, lego etc.

BABY- EN KINDERMEUBELEN
U mag ook baby- en kindermeubelen ter verkoop aanbieden, mits u die zelf op de door ons aangewezen plek neerzet en zelf in elkaar zet. Als u een totale baby kamer aanbiedt mag één meubel opgezet worden. De overige kunt u er uit elkaar bij plaatsen en d.m.v. foto’s presenteren. Wij denken hierbij bijvoorbeeld ook aan: boxen, campingbedjes, wipstoeltjes, kinderstoelen.

OVERIGE ARTIKELEN
Overige artikelendie ingeleverd kunnen worden zijn: borstkolfapparaten, babybadjes, kruiken, slaapzakjes, hydrofiel luiers, luieremmers, aankleedkussens, draagzakken, muziek mobielen, boxkleden, goedgekeurde autostoeltjes (E3 en E4 nummers!), kinderwagens, buggy’s.

De artikelen moeten schoon, compleet, veilig en in goede staat aangeleverd worden. Dit om de kwaliteit van de beurs te waarborgen. Van de opbrengst wordt 15% ingehouden als vergoeding van de onkosten.

Meer informatie over de beurs is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
Link: Beurzen in Warnsveld
U kunt via de mail speelgoedbeurswarnsveld@hotmail.com contact opnemen.
Of like ons op https://www.facebook.com/Beurzeninwarnsveld