Home  /  Agenda  /  Agenda  /  Vinyasa Yoga
24
sep

Vinyasa Yoga

Let op: Vervalt vandaag!


Vinyasa Yoga start 3 september 2019

Let op! De woensdagavond 19.00 tot 20.30 uur zit momenteel vol!
Nieuwe deelnemers kunnen instromen op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.


Vinyasa Yoga is een dynamische, sportieve vorm van yoga, waarbij de houdingen vloeiend in elkaar overgaan. Vinyasa Yoga wordt ook wel Flow yoga genoemd vanwege de vloeiende manier waarop de poses van de ene naar de andere overvloeien. Het is één van de meest populaire stijlen van yoga in het westen. Toch zijn de houdingen niet het belangrijkste, je beweegt op de flow van de adem. Adem en beweging zijn gesynchroniseerd, ook wel meditatie in beweging genoemd.

Tijdens de Vinyasa Yoga kan je kan flink gaan zweten, je zult je energieker voelen en je spieren en core worden sterker. We sluiten iedere les af met een Savasana, een liggende eindontspanning.

 

Over Arnold Hof
Ik ben Arnold Hof, woon in Zutphen en in het dagelijks leven werk ik bij Defensie. Afgelopen jaar heb ik de opleiding ‘Vinyasa Teacher’, bij de Nieuwe Yogaschool afgerond. Dagelijks beoefen ik zelf yoga, regelmatig volg ik lessen van andere docenten en geef wekelijks les aan defensiecollega’s. Voor mij zijn humor, relativering en betrokkenheid kenmerkend.

Let op! De woensdagavond 19.00 tot 20.30 uur zit momenteel vol!
Nieuwe deelnemers kunnen instromen op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. m.u.v. vakanties het hele jaar door.
Kosten € 25,00 per maand

meer uit agenda
Vinyasa Yoga