14
dec

Kerstmarkt Creatief

U bent van harte welkom!


Kerstmarkt Creatief

Zaterdag 14 december 2019: 10.30 - 17.00 uur
De toegang is gratis
!

Tijdens deze kerstmarkt wordt door creatievelingen uit de regio een diversiteit aan handgemaakte kerst- en winterproducten aangeboden.

De variatie van de deelnemers is groot: keramiek, glas in lood, hout, bloemwerk, sieraden, taarten/cupcakes/bonbons, haak- en breiwerk, kaarten, cadeaudoosjes, wolcadeautjes, illustraties, vilten pantoffels en sjaals, jams en chutneys, kerstdecoraties van allerlei materialen en nog veel meer. Tevens worden er demonstraties en workshops verzorgd.

De deelnemers werken hobbymatig of (semi) professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel.
U bent van harte welkom!

Meer informatie over de kerstmarkt is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
U kunt via de mail contact opnemen: creatievemarktwarnsveld@gmail.com.
Of like ons op www.facebook.com/creatievemarktwarnsveld.

De organisatie van de Kerstmarkt is altijd op zoek naar nieuwe deelnemers die eigen ontworpen, originele, creatieve, eigentijdse en/of inspirerende handgemaakte kerst- en /of winterproducten maken en willen verkopen. De te verkopen producten zijn door de deelnemers zelf gemaakt. De deelnemers werken hobbymatig of (semi)professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel.
Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer, website en/of enkele foto’s van de producten waarmee u wilt deelnemen naar creatievemarktwarnsveld@gmail.com Er zal vervolgens worden gekeken of uw aanmelding aansluit bij het concept van de Kerstmarkt. Wij streven naar een grote diversiteit, dus we geven geen enkele plaatsingsgarantie.

 

 

meer uit agenda
Kerstmarkt Creatief