20
aug

Creatieve middag voor kinderen van 6 12 jaar

Voor kinderen die zich niet willen vervelenCreatieve vakantie middag met pannenkoeken in ’t Warnshuus voor kinderen van 6 – 12 jaar

De creatieve middagen worden gehouden van 13.00 – 15.00 uur

- Dinsdag 6 augustus
- Dinsdag 13 augustus
- Dinsdag 20 augustus
- Dinsdag 27 augustus

Voor kinderen die zich in de vakantie niet willen vervelen organiseert ’t Warnshuus in Warnsveld, na de succesvolle middagen van vorig jaar, weer creatieve vakantie middagen voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Er staan weer leuke ideeën klaar, je kan een kijkdoos maken, leren spinnen op een echt spinnewiel, een tegel beschilderen en nog veel meer! Je mag ook altijd zelf een plan bedenken, er ligt genoeg materiaal!
Carolien de Vries, creatieve coach en jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs, zal de kinderen een gezellige middag aanbieden. Ter afsluiting gaan wij met de kinderen pannenkoeken eten. De creatieve middagen worden gehouden van 13.00 – 15.00 uur.

De kosten voor deelname zijn € 5,00 per kind. Aanmelden voor deelname vooraf is fijn maar is niet perse noodzakelijk. De kinderen zijn op de creatieve middagen van harte welkom. Deelname op eigen risico.

Voor de kosten van deelname kunnen ouders eventueel een beroep doen op Leergeld Zutphen, laat uw kind meedoen want nu meedoen is straks meetellen. Informatie hierover op
www.leergeld.nl /zutphen of mail naar info@leergeldzutphen.nl

aanmelden: coordinator@warnshuus.nl
0575-52 27 96


 

meer uit agenda
Creatieve middag voor kinderen van 6  12 jaar