25
feb

Creatieve middagen voor kinderen 6 - 12 jaar

Thema: Vogels


Creatieve vakantie middagen ’t Warnshuus in de voorjaarsvakantie voor kinderen van 6 – 12 jaar met als thema Vogels!


Voor kinderen die zich in de voorjaarsvakantie niet willen vervelen organiseert ’t Warnshuus in Warnsveld creatieve vakantie middagen voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Carolien de Vries en Erika Visser, beide jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs, zullen de kinderen gezellige middagen aanbieden.

Het thema is vogels! De vogels hebben het moeilijk in deze tijd van het jaar. De signalen zijn dat de vogelstand afneemt in deze periode. ’t Warnshuus in Warnsveld wil daarom met de creatieve kindermiddagen in de voorjaarsvakantie de vogels centraal stellen. Op dinsdagmiddag ligt de nadruk op de IJsvogel, hierover heeft Erika Visser een prachtig boekje geschreven. Uit het boekje wordt tussendoor voorgelezen en wij gaan een lied zingen over de IJsvogel, daarnaast gaan de kinderen vogelmobiels maken. Op de drie middagen kunnen de kinderen van 6 -12 jaar op een leerzame en creatieve wijze kennis vergaren over het wel en wee van de (tuin)vogels zij kunnen op verschillende creatieve manieren het thema vogels uitbeelden met allerlei materialen waarin de kinderen een vrije keuze hebben. De middagen worden afgesloten met heerlijk pannenkoeken eten.

De creatieve kindermiddagen worden georganiseerd op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 februari van 13.00 – 15.00 uur. De kosten voor deelname zijn € 5,00 per kind. Aanmelden voor deelname vooraf is fijn, i.v.m. aanschaf materialen, maar is niet perse noodzakelijk.
De kinderen zijn op de creatieve middagen zelf ook van harte welkom.

Aanmelden of meer info; henk.steinvoort@warnshuus.nl of 0575 – 522796.

’t Warnshuus – Dreiumme 43 – 7232 CN – Warnsveld. www.warnshuus.nl

meer uit agenda
Creatieve middagen voor kinderen 6 - 12 jaar