Home  /  Agenda  /  Agenda  /  Cursus Spaans
22
okt

Cursus Spaans

Op maandag en woensdag


Cursus Spaans

 

De cursussen Spaans zijn gericht op het snel aanleren van spreekvaardigheid en woordenschat, daarbij grammatica gebruikend als ondersteuning. Bij de cursus Spaans worden alle vaardigheden geoefend. Ik geef ook veel aandacht aan spreekvaardigheid. Bij mijn lessen worden ook andere methodes gebruikt zoals kaartjes, spelletjes, liedjes, video’s, enz., zo kun je Spaans leren op een leuke manier. Om alle doelstellingen te kunnen bereiken, moet je, naast de lessen, uitgaan van ongeveer 4 uur studie per week. Er is veel aandacht voor de spreekvaardigheid. De lessen Spaans worden geheel of grotendeels in het Spaans gegeven.


De cursussen bestaan uit 9 lessen van ander half uur. Start bij minimaal 5 aanmeldingen.

 


 

Spaans voor beginners 1
De doelgroep is Beginners: jongeren en volwassenen.
Ik wil bereiken dat de cursisten met plezier Spaans leren en kennismaken met de Spaanstalige wereld uit Spanje en uit Latijns-Amerika. Met deze cursus maak je kennis met Spaans en leer je de beginselen. Aan het eind van de cursus kunnen de studenten al eenvoudig Spaans spreken en begrijpen.

Geplande start: woensdag 3 oktober

Spaans voor beginners 2
Deze cursus Spaans sluit aan op Spaans voor beginners A1.1 De cursus is bestemd voor iedereen die niveau A1.1 hebben gehad. Spreek je al (wat) Spaans? Dan is dit een mooie cursus om in te stromen en je Spaans weer op te pakken!

Geplande start: maandag 1 oktober

 

Kosten: € 150,- inclusief materiaal
Inschrijfgeld: €10,-
Docent: Gloria Heredia
Informatie en inschrijving: gloriaheredia@hotmail.com / +31653784536
Start bij minimaal 4 aanmeldingen en maximaal 6.

Hasta pronto!

meer uit agenda
Cursus Spaans