Franse les van Alliance Francaise


Vanaf 6 februari 2019 starten er weer diverse cursussen Frans.

 

BEGINNERS

Natuurlijk kunt u op vakantie in Frankrijk alleen supermarkten bezoeken en verder dingen aanwijzen. Maar zelfs als u zich maar een beetje weet te behelpen in het Frans, dan gaat er een wereld voor u open. Fransen boven de dertig spreken nauwelijks een andere taal. Maar ze zullen uw moeite bijzonder waarderen. En bij Fransen onder de dertig kan uw kennis van het Frans in combinatie met hun kennis van het Engels tot de meest onverwachte gesprekken leiden.

De drempel om Frans te leren spreken is nu lager dan ooit. Honderden tevreden cursisten gingen u voor. Bij de Alliance Française - wij werken zonder winstoogmerk - leren ervaren docenten u op een ontspannen manier de praktische beginselen van de Franse taal. Die lessen zijn leerzaam, effectief en gezellig.


De nieuwe beginnerscursus gaat op 06 februari 2019 van start. U bent van harte welkom.

Aantal lessen: 12, 1,5 uur per week, woensdagavond 19.15-20.45 uur

Actieprijs: € 99,--, minimum aantal deelnemers: 10

Locatie: Warnshuus, Warnsveld.

 

CONVERSATIE

U beheerst het Frans, maar u wilt voorkomen dat de taal “wegzakt”. U wilt alleen steun in uiterste noodzaak? Dan kunt u terecht in de “Cours de Conversation”. U kiest en bereidt het onderwerp van de les zelf voor. U praat hierover met een beperkt gezelschap van 7 à 8 personen o.l.v. een ervaren franse docent Frans. Spelenderwijs stapt u over uw gêne heen om het Frans in praktijk te brengen, tegelijkertijd vergroot u op deze manier uw woordenschat.

 

De nieuwe coversatiecursus gaat op 06 februari 2019 van start. U bent van harte welkom.

Aantal lessen: 8, 1 uur per week, woensdagavond 20.45-21.45 uur

Kosten: € 65,--

Locatie: Warnshuus Warnsveld.