3
mrt

Studiekring 50plus Warnsveld

vrijdagochtend in de oneven weken


Elke veertien dagen (in een oneven week) houden wij een bijeenkomst waarbij iemand van de deelnemers een verhaal vertelt over een van tevoren afgesproken onderwerp. Daarna volgt discussie.
De keuze van het onderwerp wordt door de groep bepaald.

Samenkomst: vrijdagochtend van 9.45 - 12.00 uur in de oneven weken.
Geen bijeenkomsten in de maanden juli en augustus.

Wat is een studiekring? Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die eens per week of om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een “rondje actualiteiten”, er wordt een gekozen onderwerp besproken en u neemt deel aan de discussie.
Voor wie is een studiekring? Een studiekring is geschikt voor mensen, ook met een fysieke beperking, die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis willen uitwisselen.

Doel van studiekringen
Het doel van een studiekring is naast op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen, ook eigen ideeën en meningen met anderen delen. De kring kan uitgroeien tot een hechte groep mensen.

Wat maakt een studiekring leuk?
• Verdiepen in zelf gekozen onderwerpen
• Actief blijven van hersenen en geest
• Opdoen van nieuwe kennis en inzicht
• Uitwisselen van gedachten, ideeën en meningen
• Nieuwe dingen ontdekken
• Ontmoeting met leeftijdgenoten
• Ontplooien van eigen talenten

Wat zijn de kosten?
De kosten van deelname zijn gering en betaalbaar. Ze verschillen per studiekring en zijn afhankelijk van de kosten voor zaalhuur, consumpties en eventuele gezamenlijke activiteiten. Hoe kan ik meedoen? Voor meer informatie over studiekringen kunt u contact opnemen met:

Voor meer info: zie www.studiekringen50plus.nl.
De contactpersoon is Ap Addink, tel. 0575-521157, email: addinka@kpnmail.nl.

meer uit agenda
Studiekring 50plus Warnsveld