21
nov

Muzikaal VertelTheater

Try-out met Russische wintervertellingen


De voorstelling van het Muzikaal VertelTheater op zondag 21 november bestaat uit twee Russische wintervertellingen.
Toegang gratis.

DE JAS is een tragikomisch verhaal dat gaat over een arme ambtenaar in Petersburg. Hij is heel tevreden met z’n werk en z’n leven, tot het moment waarop hij door de noordelijke vrieskou er niet meer onderuit kan om z’n totaal versleten jas door een nieuwe te vervangen. Na lang sparen en zich van alles ontzeggen is het eindelijk zover … .

SNEEUW is een romantisch verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, toen Moskou zwaar te lijden had onder de bombardementen door het Duitse leger.
Een jonge zangeres vlucht daarom met haar dochtertje naar het platteland. Daar worden ze als evacués bij een oude man ondergebracht, die al binnen een maand overlijdt.
De zoon die bij de Zwarte Zeevloot dient en niet op de hoogte is van de dood van zijn vader, stuurt hem nog geregeld brieven. Op een keer maakt de vrouw een van de brieven open en leest ze dat hij verwacht snel met verlof thuis te zullen komen ... .
 

Beide verhalen worden omlijst door Russische muziek op de cello en de accordeon.

Zie voor meer info op www.muzikaalverteltheater.nl/rus.

Zondag 21 november - aanvang 15.00 uur. Toegang gratis.

Coronamaatregelen
Bij de ingang van de theaterzaal moet u een QR-code laten zien. Als de coronamaatregelen nog strenger worden, bestaat de kans dat er een maximum komt voor het aantal bezoekers.

meer uit agenda
Muzikaal VertelTheater