8
okt

Kom 'Op Verhaal'

START


In ‘t Warnshuus wordt elke 2e vrijdag in de maand van 14.00-16.00 uur (behalve juli en augustus) een Verhalencafé georganiseerd. Iedereen die het leuk vindt kan vrijblijvend komen luisteren naar korte verhalen, gedichten en andere verrassende voordrachten die de organisatoren van het Verhalencafé aan elkaar en het publiek zullen presenteren.

Tussen de programmaonderdelen door wordt er volop gemusiceerd, gezongen en elke bijeenkomst wordt afgesloten met een kleinkunst act.

Zelf ook iets ten gehore brengen? Dat kan, er is een podium voor wie wil, maar het hoeft niet!

Men is ook welkom om alleen te komen genieten van alles wat er voor het voetlicht wordt gebracht, ideeën op te doen of wellicht tips te ontvangen om ook eens de eigen gedachten en ervaringen aan het papier te durven toevertrouwen.


Anne Hertgers (www.fluisterverhalen.nl) is een van de gastvrouwen die een warm welkom bieden en de bezoekers met een geanimeerd programma mee ‘Op Verhaal’ nemen. Er is geen vaststaand thema, waardoor het publiek ad hoc een eigen bijdrage kan leveren en deze persoonlijke sfeer creëert een speelse saamhorigheid. Lichtvoetige, humoristische schrijfsels worden afgewisseld met teksten vol diepgang en bezinning zodat er een verrassend en levendig geheel ontstaat.

Elke 2e vrijdagmiddag van de maand van 14.00-16.00 uur (behalve juli en augustus) in ’t Warnshuus.
Vrije inloop en gratis entree; consumpties zijn voor eigen rekening.


2021:
8 oktober 2021
12 november 2021
10 december 2021


Meer weten? Kijk op www.fluisterverhalen.nl
Of bel Marianne 0553781182 ; e-mail: g.geerlof@planet.nl

meer uit agenda
Kom 'Op Verhaal'