26
okt

Creatieve markt Warnsveld

U bent van harte welkom!


Creatieve markt zaterdag 26 oktober en zondag 27 oktober

 

Openingstijden editie 2019:
zaterdag 26 oktober: 10.30 – 16.00 uur
zondag 27 oktober: 10.30 – 16.00 uur
Bezoek aan de Creatieve markt is GRATIS en er is volop gratis parkeerruimte aanwezig.


Bezoekers kunnen een dertigtal aanbieders verwachten van allerhande handgemaakte producten. De variatie is groot. Enkele deelnemers verzorgen een demonstratie van hun werk. Er worden ook korte workshops aangeboden (tegen een vergoeding).


De Creatieve markt wordt door bezoekers meestal ervaren als een laagdrempelige, gezellige markt in een ongedwongen sfeer. Komt u het gewoon eens uitproberen!

De organisatie van de Creatieve Markt is altijd op zoek naar nieuwe deelnemers die eigen ontworpen, originele, creatieve, eigentijdse en/of inspirerende handgemaakte kerst- en /of winterproducten maken en willen verkopen. De te verkopen producten zijn door de deelnemers zelf gemaakt. De deelnemers werken hobbymatig of (semi)professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel. Er worden uitsluitend deelnemers toegestaan die beide dagen op de Creatieve Markt willen staan.

Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer, website en/of enkele foto’s van de producten waarmee u wilt deelnemen naar creatievemarktwarnsveld@gmail.com. Er zal vervolgens worden gekeken of uw aanmelding aansluit bij het concept van de Creatieve Markt. Wij streven naar een grote diversiteit, dus we geven geen enkele plaatsingsgarantie.
 

Meer informatie over de creatieve markt is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
U kunt via de mail: creatievemarktwarnsveld@gmail.com contact opnemen.
Of like ons op www.facebook.com/creatievemarktwarnsveld

meer uit agenda
Creatieve markt Warnsveld