Creatieve vakantie middagen in ’t Warnshuus voor kinderen van 6 – 12 jaar.

De creatieve middagen worden gehouden van 13.00 – 15.00 uur in de reguliere schoolvakanties.
(Kijk op de aganda van 't Warnshuus voor de exacte datums)


Voor kinderen die zich in de vakantie niet willen vervelen organiseert ’t Warnshuus in Warnsveld creatieve vakantie middagen voor kinderen van 6 tot 12 jaar in de reguliere schoolvakanties. De kinderen gaan o.a. schilderen of een kunstwerk van plastic maken, een thema over vogels met een vogelmobiel en nog veel meer, per vakantie gaat het thema verschillen.

Carolien de Vries en Erika Visser, beiden jarenlang werkzaam geweest in het onderwijs, zullen de kinderen een gezellige middag aanbieden. De creatieve middagen worden gehouden van 13.00 – 15.00 uur. De middagen worden afgesloten met heerlijk pannenkoeken eten.


De kosten voor deelname zijn € 5,00 per kind. Aanmelden voor deelname vooraf is fijn, i.v.m. aanschaf materialen, maar is niet perse noodzakelijk. De kinderen zijn op de creatieve middagen zelf ook van harte welkom.

Aanmelden voor deelname vooraf is fijn maar is niet perse noodzakelijk. De kinderen zijn op de creatieve middagen van harte welkom. Aanmelden of meer informatie: coordinator@warnshuus.nl of 0575 – 522796.
’t Warnshuus – Dreiumme 43 – 7232 CN – Warnsveld. www.warnshuus.nl