10
apr

Repair Café Warnsveld

Iedere 2e dinsdagavond vd maand

aanvangstijd: 19:00 uur


Repair Café Warnsveld in ‘t Warnshuus

 

Doe mee in het Repair Café in Warnsveld!

Welkom bij het Repair Café Warnsveld, elke 2e dinsdagavond van de maand.
Tussen 19 en 21 uur zijn we in ’t Warnshuus aanwezig met vakkennis en gereedschap.
In Nederland gooien we veel te veel weg. Ook dingen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Wat doe je met een apparaat met een haperend mechaniekje? Of met textiel waar een naadje van los is of mottengaatjes in zitten? Of een stoel met een kapot pootje? Weggooien? Mooi niet! Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. De Repair Café’s, inmiddels wereldwijd, brengen daar verandering in. Wij delen reparatiekennis en leren jou op een andere manier naar je spullen te kijken, er opnieuw de waarde van in te zien. In het Repair Café ervaar je dat er alternatieven zijn voor weggooien en dat repareren vaak een heel goede optie is.

Het Repair Café Warnsveld is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Er zijn diverse vaklieden aanwezig op het gebied van textiel, hout, elektra, elektronica, fietsen, mechanieken, solderen enz. Zij helpen u bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.
De materiaalkosten worden ter plekke contant afgerekend en een vrijwillige bijdrage voor de service wordt op prijs gesteld.


Een vrijwillige bijdrage is zeer welkom, en de Warnshuusbar is natuurlijk open.

Meer informatie op www.repaircafe.nl of bij marionvanarragon@gmail.com

meer uit agenda
Repair Café Warnsveld