7
mrt

Verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de politieke partijen

aanvangstijd: 19:00 uur


Op 21 maart gaan wij naar de stembus om een nieuwe Gemeenteraad te kiezen. Om u een goed beeld te geven van het politieke landschap in Zutphen organiseren ’t Warnshuus, De Dorpsraad Warnsveld en de Graafschap Bibliotheek een verkiezings avond in’t Warnshuus.

 

De lijsttrekkers van alle partijen zijn hiervoor uitgenodigd en de organisatie gaat ervan uit dat zij het belangrijk vinden om hierbij aanwezig te zijn. Wij hebben de lijsttrekkers gevraagd met drie speerpunten te komen waar hun partij voor de komende vier jaar voor de hele Gemeente aan wil werken en wat zij belangrijke vinden. Aan de hand van deze speerpunten wordt het debat gevoerd maar er is natuurlijk ook ruimte voor een ruimere discussie. De Bibliotheek ruimte wordt omgebouwd tot een politieke arena en met discussieleider Willem Geerken, o.a. oud wethouder van de Gemeente Zutphen, wordt het bij voorbaat een bijzondere avond.

 

In de ontmoetingsruimte van ’t Warnshuus presenteren de partijen zich op een politieke markt. U kunt dan kennis maken met hun programma’s voor de komende vier jaar en in gesprek gaan met verschillende raadsleden. De avond start om 19.00 uur met een inloop en bezoek aan de politiek markt. Om 20.00 uur start het debat. Na het debat, rond 21.30 uur, is er tijd voor een gesprek, rondgang op de politieke markt en een drankje. De avond eindigt rond 22.30.

 

Noteert u 7 maart in uw agenda. U bent van harte uitgenodigd.

meer uit agenda
Verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van de politieke partijen