16
dec

Kerst creatief markt Warnsveld

Handgemaakte kerst- en winterproducten


Kerstmarkt Creatief

 

Zaterdag 16 december 2017 10.30-17.00 uur
De toegang is gratis!


Ook dit jaar vindt er een kerstmarkt plaats in het Warnshuus en wel een heel bijzondere: Kerst Creatief! Tijdens deze kerstmarkt wordt door creatievelingen uit de regio een diversiteit aan handgemaakte kerst- en winterproducten aangeboden.


De variatie van de deelnemers is groot: keramiek, glas in lood, hout, bloemwerk, sieraden, taarten/cupcakes/bonbons, haak- en breiwerk, kaarten, cadeaudoosjes, wolcadeautjes, illustraties, vilten pantoffels en sjaals, jams en chutneys, kerstdecoraties van allerlei materialen en nog veel meer. Tevens worden er demonstraties en workshops verzorgd.

De deelnemers werken hobbymatig of (semi) professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel.
U bent van harte welkom!

Meer informatie over de kerstmarkt is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
U kunt via de mail annkoel@gmail.com contact opnemen.
Of like ons op www.facebook.com/creatievemarktwarnsveld.


De organisatie van de Kerstmarkt is altijd op zoek naar nieuwe deelnemers die eigen ontworpen, originele, creatieve, eigentijdse en/of inspirerende handgemaakte kerst- en /of winterproducten maken en willen verkopen. De te verkopen producten zijn door de deelnemers zelf gemaakt. De deelnemers werken hobbymatig of (semi)professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel.
Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer, website en/of enkele foto’s van de producten waarmee u wilt deelnemen naar annkoel@gmail.com. Er zal vervolgens worden gekeken of uw aanmelding aansluit bij het concept van de Kerstmarkt. Wij streven naar een grote diversiteit, dus we geven geen enkele plaatsingsgarantie.

meer uit agenda
Kerst creatief markt Warnsveld