Home  /  Agenda  /  Agenda  /  Repair café
8
mrt

Repair café

Doe mee in het Repair Café in Warnsveld!

aanvangstijd: 19:00 uur


 

Het Repair Café is een groot succes!

Doe mee in het Repair Café in Warnsveld!

Wat doe je met een apparaat met een haperend mechaniekje? Of met textiel waar een naadje van los is of mottengaatjes in zitten? Of een stoel met een kapot pootje? Weggooien? Mooi niet!

Repair Café Warnsveld organiseerde het allereerste Repair Café in ’t Warnshuus op dinsdag 13 oktober, dit was een groot succes. Wij gaan hiermee door, iedere tweede dinsdag van de maand van 19:00 tot 21:00 uur.


Er zijn diverse vaklieden aanwezig op het gebied van textiel, hout, elektra, elektronica, fietsen, mechanieken, solderen enz. Zij helpen u bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.

De bar van ’t Warnshuus is vanzelfsprekend geopend.

Door (zelf) repareren te promoten, wil Repair Café Warnsveld bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.

Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het landelijke opererende Repair Café willen we daar verandering in brengen.

Het Repair Café Warnsveld is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

De materiaalkosten worden ter plekke contant afgerekend en een vrijwillige bijdrage voor de service wordt op prijs gesteld.

Repair Café Warnsveld gaat op regelmatige basis een Repair Café in ‘t Warnshuus organiseren. Nieuws over data en locatie van de komende edities worden vermeld in de lokale media.

Ook vrijwilligers op alle gebied en donateurs zijn van harte welkom!

Meer informatie op www.repaircafe.nl of bij marionvanarragon@gmail.com

meer uit agenda
Repair café