Home  /  Agenda  /  Agenda  /  Muziekcafť
13
mrt

Muziekcafť

Moerstaal & Trawanten


Zondag 13 maart: optreden Moerstaal & Trawanten in het muziekcafé

 

Moerstaal & Trawanten speelt internationale popmuziek vertaald in het Nederlands. De “trawanten” van Moerstaal zijn streektaalnummers uit Nederland, Vlaanderen en Zuid-Afrika. Het repertoire kent een vleugje humor, een snufje maatschappijbeleving en een toefje liefdesverdriet op een bedje van gitaar en percussie.

Vorig jaar zou de band haar 10-jarig jubileum vieren, maar helaas strooide corona roet in het feestje. Tijdens dit optreden heeft de band een jubileumprogramma samengesteld.
Moerstaal & Trawanten brengt in haar NL-talig programma ‘omgetaalde’ nummers van o.a. Bruce Springsteen, Johnny Cash, Don McClean, Bob Dylan en Paul Simon; ook enkele liederen in het Afrikaans passeren de revue.
De band bestaat uit John Blijenberg (zang en voordracht), LeJo van Bloois (mondharmonica, percussie en zang), Toon Neervoort (leadgitaar en zang) en Ineke Pothoven (basgitaar en zang).

Op hun website is onder het kopje ‘Muziek’ een aantal nummers uit hun repertoire te beluisteren: www.moerstaalentrawanten.nl.

De toegang is gratis, consumpties kunnen worden gepind of contant afgerekend.
Een vrije, contante gift na afloop wordt gewaardeerd.

Het optreden begint om 14.30 uur. ’t Warnshuus is om 14.00 uur geopend.

 

meer uit agenda
Muziekcafť