Warnsveld 75 jaar bevrijd!

 

Tentoonstelling vanaf 5 april in 't Warnshuus.

Het Comité herdenkingen 2e Wereldoorlog Warnsveld, de Dorpsraad Warnsveld en ‘t Warnshuus organiseren in verband met dit jubileumjaar een speciale tentoonstelling, “Warnsveld 75 jaar bevrijd”. Onderdeel van deze tentoonstelling is o.a. een boekpresentatie, “Dat offer is groot geweest”. Verder zijn er tekeningen en gedichten te zien van leerlingen van adoptiescholen en foto’s en films van Warnsveld in oorlogstijd.

Wat nog ontbreekt om te exposeren zijn voorwerpen uit de oorlogstijd, om te showen in (afgesloten) vitrinekasten. Zoals schoeisel, speelgoed, gereedschap, sieraden, gebruiksvoorwerpen bonnen, documenten, etc. Ook kleding is welkom. Kunt u ons helpen aan materiaal? Neem dan contact op met Heleen Buijs, telefoon 06-55832409 - heleenbuijs@outlook.com of met Henk Steinvooort, telefoon 06-55832409 - henk.steinvoort@warnshuus.nl. Bij voorbaat dank.
 

De tentoonstelling start op zondag 5 april a.s., de dag dat Warnsveld werd bevrijd. De opening en boekpresentatie is om 15.00 uur. Lokatie is ‘t Warnshuus, Dreiumme 43 in Warnsveld.