19
apr

Creatieve markt: Vervallen

LET OP: VERVALLEN


Creatieve markt

 

Tot onze spijt moeten wij de Creatieve markt in 't Warnshuus in Warnsveld van 19 april aanstaande annuleren. Door de ontstane onzekere situatie vinden wij dat wij op dit moment deze beslissing moeten nemen. We gaan kijken of we de markt later dit jaar opnieuw kunnen inplannen.

Voor nu wensen wij jullie veel succes, blijf gezond, pas goed op elkaar en laat de creativiteit stromen!


 

 

Openingstijden: zondag 19 april 2020: 10.30 – 16.00 uur

Bezoek aan de Creatieve markt is GRATIS en er is volop gratis parkeerruimte aanwezig.

Bezoekers kunnen een dertigtal aanbieders verwachten van allerhande handgemaakte producten. De variatie is groot.
Enkele deelnemers verzorgen een demonstratie van hun werk. Er worden ook korte workshops aangeboden (tegen een vergoeding). Aan de bar van ’t Warnshuus zijn drankjes en lekkernijen (tegen betaling) verkrijgbaar.

De Creatieve markt wordt door bezoekers meestal ervaren als een laagdrempelige, gezellige markt in een ongedwongen sfeer. Komt u het gewoon eens uitproberen!

De organisatie van de Creatieve Markt is altijd op zoek naar nieuwe deelnemers die eigen ontworpen, originele, creatieve, eigentijdse en/of inspirerende handgemaakte kerst- en /of winterproducten maken en willen verkopen. De te verkopen producten zijn door de deelnemers zelf gemaakt. De deelnemers werken hobbymatig of (semi)professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel.

Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer, website en/of enkele foto’s van de producten waarmee u wilt deelnemen naar creatievemarktwarnsveld@gmail.com. Er zal vervolgens worden gekeken of uw aanmelding aansluit bij het concept van de Creatieve Markt. Wij streven naar een grote diversiteit, dus we geven geen enkele plaatsingsgarantie.

Meer informatie is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
U kunt via de mail: creatievemarktwarnsveld@gmail.com contact opnemen.
Of like ons op www.facebook.com/creatievemarktwarnsveld.

meer uit agenda
Creatieve markt: Vervallen