16
sep

Expositie: Cisca Wasmann, Hemmechien Knip en Lidwien Mol

Loop gerust naar binnen om te kijken.Dubbel expositie in september en oktober: Schilderijen van Cisca Wassman en Hemmechien Knip. Mooie glasobjecten van Lidwien Mol in de vitrines.


Expositie schilderijen Cisca Wasmann

Cisca Wasmann (1953) heeft naast haar werk altijd getekend en geschilderd, zoals ook andere activiteiten in kunstzinnige sfeer. Na haar pensionering heeft ze een vierjarige schilderopleiding gevolgd bij Art Partout in Deventer. Omdat ze in een bosrijke omgeving leeft die iedere dag en elk moment haar waarneming bepaalt, is het landschap haar inspiratiebron. De schilderstijl is vooral realistisch. Link extra informatie

Expositie schilderijen Hemmechien Knip

Hemmechien woont vanaf 1969 in Zutphen met een onderbreking van 3 jaar om op Aruba te kunnen werken in het onderwijs. Vanaf 1996 schildert ze. Link extra informatie

Expositie glasobjecten Lidwien Mol

Glas is een inspirerend materiaal. Glas is licht en transparant. Het is altijd in beweging. Spelend met het licht en de omgeving transformeert glas voortdurend van vorm en kleur. Kortom, glas leeft.

Link extra informatie

De schilderijenen en glasobjecten zijn in de maanden september en oktober te zien in t’ Warnshuus tijdens de reguliere openingstijden.

meer uit agenda
Expositie: Cisca Wasmann, Hemmechien Knip en Lidwien Mol