Automaatje


AutoMaatje is een klantvriendelijke vervoerservice van deur tot deur voor mensen die minder mobiel zijn. Voor inwoners van Zutphen Warnsveld en Eefde. Alles op basis van vrijwilligheid, met de eigen auto en tegen enkel een onkostenvergoeding van 30 eurocent per kilometer. Dure investeringen zijn niet nodig. Vervoer op maat met persoonlijke aandacht.

Bij AutoMaatje kunt u van maandag tot en met vrijdag ritten aanvragen tussen 10.00 en 14.00 uur op 0575 - 23 40 20. Liefst twee dagen van tevoren. Onze coördinatoren regelen een chauffeur en informeren u daarover. De chauffeur staat op de afgesproken dag en tijdstip bij u voor de deur en brengt u naar de gewenste bestemming en weer terug. AutoMaatje rijdt ook in het weekend en ook buiten de gemeentegrenzen. Jongere mensen voor wie vervoer een probleem is, kunnen ook gebruik maken van AutoMaatje.

Wilt u gebruik maken van AutoMaatje of chauffeur worden? Bel met 0575 – 23 40 20 of stuur een email naar automaatje@stadsondernemingzutphen.nl. Op maandag t/m donderdag zijn de coördinatoren van 10.00 – 14.00 uur meestal ook aanwezig in ’t Warnshuus (wilt u zeker weten of wij er zijn bel even). Met AutoMaatje zorg je als inwoners zelf voor elkaar en heb je ook nog eens leuke ontmoetingen!

AutoMaatje is een samenwerking tussen de ANWB en Stadsonderneming Zutphen (www.stadsondernemingzutphen.nl) in samenwerking met Muzehof en ‘t Warnshuus.