14
mei

Repair Café Warnsveld

Iedere 2e dinsdagavond vd maand

aanvangstijd: 19:00 uur


Repair Café Warnsveld in ‘t Warnshuus


Repair Café Warnsveld is er iedere tweede dinsdag van de maand van 19:00 tot 21:00 uur.

Doe mee in het Repair Café in Warnsveld!
Weggooien? Mooi niet! Dat is de slogan van alle RC’s waar ook ter wereld.
Op 14 mei zijn we weer aanwezig in ’t Warnshuus met een groot aantal vakkundige en bevlogen vrijwilligers, om waardevolle en kapotte spullen te helpen herstellen.
Ook geven we graag advies en tips, en de belangrijkste is misschien wel: wees kritisch op wat je koopt, koop geen rommel maar degelijke spullen die reparabel zijn en waar onderdelen voor zijn te bestellen of te printen.
Juist de goedkope (wegwerp)artikelen zijn lastig te repareren en belanden op de afvalberg met alle gevolgen van dien.

Wat doe je met een apparaat met een haperend mechaniekje? Of met textiel waar een naadje van los is of mottengaatjes in zitten? Of een stoel met een kapot pootje? Weggooien? Mooi niet!

Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het landelijke opererende Repair Café willen we daar verandering in brengen. Zo wordt er bijgedragen aan het verkleinen van de afvalberg.
Het Repair Café Warnsveld is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Er zijn diverse vaklieden aanwezig op het gebied van textiel, hout, elektra, elektronica, fietsen, mechanieken, solderen enz. Zij helpen u bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.
De materiaalkosten worden ter plekke contant afgerekend en een vrijwillige bijdrage voor de service wordt op prijs gesteld.

De bar van ’t Warnshuus is vanzelfsprekend geopend.
Ook vrijwilligers op alle gebied en donateurs zijn van harte welkom!


Meer informatie op www.repaircafe.nl of bij marionvanarragon@gmail.com

meer uit agenda
Repair Café Warnsveld