30
okt

Uitnodiging informatieavond bezuinigingenB-FM nodigt in samenwerking met Omroep Gelderland belangstellenden uit voor een interactieve avond over de bezuinigingen van de Gemeente Zutphen


Dinsdag 30 oktober van 19.00 tot 21.00 uur
De inloop is vanaf 18:30 uur

 

B-FM nodigt in samenwerking met Omroep Gelderland het College van Burgemeester en Wethouders, alle fracties en belangstellenden uit voor een interactieve avond waarin duidelijkheid wordt geschept rond de bezuinigingen van de Gemeente Zutphen.
Dit is je kans om duidelijkheid te krijgen en om je stem te laten horen! Omdat er bij de inwoners van Zutphen veel onduidelijkheid bestaat over de financiële situatie in Zutphen en wat de gevolgen hiervan zijn, heeft B-FM een interactieve informatieavond georganiseerd.

Op deze avond krijgen belangstellenden de gelegenheid om vragen te stellen aan de politiek en de partijen krijgen de gelegenheid om hun visie te geven. B-FM maakt hierover een live uitzending in samenwerking met Omroep Gelderland en het Warnshuus, vanuit het Warnshuus op dinsdag 30 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. De inloop is vanaf 18:30 uur. Jij komt toch ook?!!

St. Lokale Omroep de Berkelstroom Turfstraat 1 7201 KD Zutphen Ether 106.1FM / Kabel 93.1Mhz www.B-FM.nl

meer uit agenda
Uitnodiging informatieavond bezuinigingen