30
nov

Informatiemarkt ‘Samen thuis in Warnsveld’

Zelfstandig, gezond en veilig thuis blijven wonen"Samen Thuis in Warnsveld"

vrijdag 30 november van 14.00 – 16.30 uur

 

Vrijdag 30 november is er van 14.00 tot 16.30 uur een gratis informatiemiddag voor ouderen in het Warnshuus met als thema “Samen thuis in Warnsveld”

Wat is er te doen?
We willen u graag informeren over alle mogelijkheden die er zijn om zelfstandig en veilig thuis te kunnen blijven wonen. Deskundigen geven er informatie over bijvoorbeeld maaltijdvoorzieningen, valpreventie, veilig wonen, gezond eten, thuiszorg, diensten van Vrijwilligerscentrale en Buurtservice. Zo’n 25 organisatie zijn aanwezig met een stand op deze zorgmarkt.

De vrijwilligers van het Warnshuus vertellen u graag welke activiteiten er bij hen te doen zijn. Daarbij kunt u denken aan samen eten in het Eetcafé, biljarten, clubs voor kaarten en de haak maar aan club. Ook den Bouw is aanwezig om uw vragen rondom hun activiteiten maar ook wonen te kunnen beantwoorden.

U kunt kennismaken met het sociaal wijkteam, de wijkregisseur en de wijkconsulent. Ook is er informatie over WMO-voorzieningen, vervoersmogelijkheden en de dorpsraad verteld u over diverse bewoner projecten in de wijk.

U kunt er terecht met al uw kleine en grote vragen. Het eetcafé trakteert met een lekker hapje, ook een gratis kopje koffie of thee staat voor u klaar!

Organisatie
Het Warnshuus vindt u in winkelcentrum de Dreiumme. Voor de eerste 100 bezoekers staat er een gratis leuke goodiebag klaar dus we ontvangen u graag!!

De organisatie is in handen van de schakelwijkverpleegkundigen van Sutfene en Sensire, stichting Perspectief. en de wijkregisseur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karen Gieling (06-20014273) of Larissa Shuttleworth (0575-596293)
 

 

meer uit agenda
Informatiemarkt ‘Samen thuis in Warnsveld’