26
mrt

Workshop voor ouders "smakelijke eters"

aanvangstijd: 19:30 uur


 

Help! Mijn kind eet geen groenten, alleen worteltjes.

Mijn zoontje eet zijn avondeten alleen als er appelmoes op zit.
 

Maandag 26 maart 20.00 – 22.00 uur

 

Leren proeven lijkt zo vanzelfsprekend, maar in de praktijk lopen ouders en verzorgers tegen van alles aan. Hoe krijg je nu een makkelijke(re) (alles) eter?

 

Smakelijke eters is een leuke en praktische workshop voor ouders van kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot 4 jaar. De workshop gaat over smaakontwikkeling bij jonge kinderen. Smaakontwikkeling is belangrijk voor het aanleren van gezond eetgedrag en speelt daarmee ook een rol in de preventie van overgewicht.

Onder begeleiding van Kinder Eetcoach Martine (www.kindereetcoachmartine.com) leren ouders en verzorgers beter te begrijpen hoe smaak eigenlijk werkt bij jonge kinderen. Dit gebeurt op een actieve en interactieve manier. Daarnaast wordt met elkaar gesproken over (op)voeding, eetgewoonten en de momenten aan tafel.
Een aanrader voor ouders en verzorgers van jonge kinderen!

De workshop wordt gegeven in ‘t Warnshuus op maandag 26 maart. Er is een inloop 19.30 uur, programma 20.00 – 22.00 uur. Deelname van maximaal 20 personen.

 

De kosten bedragen 10,= euro p.p. Hiervoor krijgt u een gezonde snack, een 2 uur durende workshop en een schriftelijke samenvatting van de belangrijkste punten uit de workshop. Ook zijn er verschillende informatiefolders mee te nemen.

 

Heeft u interesse meldt u zich dan aan via: coördinator@warnshuus.nl of aan de balie in’t Warnshuus.

 

Op 10 april, 24 april en op 15 mei worden er verschillende workshops gegeven die u wellicht ook zullen interesseren.

Houd hiervoor onze site in de gaten!

 

 

meer uit agenda
Workshop voor ouders "smakelijke eters"