13
mrt

Repair Café Warnsveld

Iedere 2e dinsdagavond vd maand

aanvangstijd: 19:00 uur


Repair Café Warnsveld 13 maart

Dinsdag 13 maart zijn we tussen 19.00 en 21.00 uur weer aanwezig in de hal van ’t Warnshuus, voor hulp bij “van-alles-en-nog-wat”. (ingang bij de parkeerplaats)

Weggooien? NEE! Reparen? JA, doe je mee?

 

Onze textieldames zijn dit keer helaas verhinderd, dus bewaar die klusjes tot 10 april!

Een vrijwillige bijdrage is fijn, en de bar is open voor drankjes.

Info: marionvanarragon@gmail.com

 

Wat doe je met een apparaat met een haperend mechaniekje? Of met textiel waar een naadje van los is of mottengaatjes in zitten? Of een stoel met een kapot pootje? Weggooien? Mooi niet!
Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het landelijke opererende Repair Café willen we daar verandering in brengen. Zo wordt er bijgedragen aan het verkleinen van de afvalberg.
Het Repair Café Warnsveld is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Er zijn diverse vaklieden aanwezig op het gebied van textiel, hout, elektra, elektronica, fietsen, mechanieken, solderen enz. Zij helpen u bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.
De materiaalkosten worden ter plekke contant afgerekend en een vrijwillige bijdrage voor de service wordt op prijs gesteld.

De bar van ’t Warnshuus is vanzelfsprekend geopend.
Ook vrijwilligers op alle gebied en donateurs zijn van harte welkom!

Meer informatie op www.repaircafe.nl of bij marionvanarragon@gmail.com

meer uit agenda
Repair Café Warnsveld