27
sep

Theaterles voor kinderen

Nieuwe cursus voor kinderen


Op woensdagmiddag 27 september gaat er een nieuwe cursus toneelspelen voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar van start.

 

In deze cursus staat het spelende kind centraal en is spelplezier de drijfveer. Door de focus op spelen vanuit plezier wordt de belangstelling voor het acteren op natuurlijke wijze ontwikkeld.

In de cursus krijgen de kinderen veel persoonlijke aandacht en komen zij in de toneellessen ten volle tot hun recht. Ze leren samenwerken, personages ontwikkelen, improvisatie en spelen vanuit verbeelding. Zij worden uitgedaagd en leren in een veilige omgeving hun eigen grenzen te ontwikkelen. Zo wordt het zelfvertrouwen spelenderwijs gestimuleerd en vergroot.

 

De cursus wordt gegeven door Hera Kuik, zij is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten 1e graads theaterdocent en theatermaker. Zij combineert het lesgeven met het regisseren van voorstellingen.

 

De cursussen gaan door bij 8 deelnemers en bestaan uit 12 lessen en je betaalt per les € 12,00 = totaal € 144,00 Voor deelname is ervaring in toneelspelen niet nodig.

 

Aanmelden kan per mail: coordinator@warnshuus.nl of per telefoon: (0575) 52 27 96.

meer uit agenda
Theaterles voor kinderen