10
dec

Koffieconcert Sixtessens

aanvangstijd: 11:30 uur


"A capella groep" Sixtessens

Koffieconcert

Zondag 10 december aanvang 11.30 uur.

Het repertoire van Sixtessens is breed. Oost-Europees, barbershop, hedendaagse pop- en folksongs maken deel uit van het repertoire. Klankkleur, harmonie en balans staan hoog in het vaandel, repertoire breidt zich gaandeweg uit, waarbij vooral het close harmony zingen een grote vlucht heeft genomen. Doel is om de mensen in het publiek te raken met uitgebalanceerde zang zonder begeleiding van instrumenten. Er wordt altijd meerstemmig gezongen en kun je uitstekend de vier stemsoorten horen. Verder wordt Sixtessens zeer zeker in Oost Nederland gewaardeerd om zijn warme koorklank.

10 december presenteert Sixtessen al gedeeltelijk het koffieconcert in kerstsfeer, tot aan de pauze het geijkte repertoire en na de pauze kerstrepertoire. Respectievelijk in de volgende talen: Engels, Zweeds, Duits, Sloveens, Russisch, Italiaans en Frans worden de liederen door Sixtessens uitgevoerd.

Onder het motto "Nine Voices, One Sound" laat Sixtessens velen genieten van hun zoetgevooisde stemmen en daar gaan de mannen 10 december helemaal voor.

Entree € 5,00 inclusief twee kopjes koffie of thee.

Locatie: 't Warnshuus Dreiumme 43 7232 CN Warnsveld.

Voor mondelinge of schriftelijk informatie
Sixtessens: Telefoon: 0575 – 521339
E-mail : sixtessens@sixtessens.nl Website : www.sixtessens.nl

’t Warnshuus
Telefoon: : 0575 - 522796 E-mail: coördinator@warnshuus.nl

 

 

meer uit agenda
Koffieconcert Sixtessens