28
okt

Creatieve Markt Warnsveld


Zaterdag 28 oktober: 10.30 - 16.00 uur

Zondag 29 oktober: 10.30 - 16.00 uur

 

voor beide dagen is de toegang is gratis!

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze tweedaagse markt wordt door een dertigtal creatievelingen een diversiteit aan handgemaakte producten te koop aangeboden. Op bescheiden schaal worden ook materialen aangeboden waar u zelf mee aan de slag kunt.

 

De variatie van de deelnemers is groot: keramiek, glaskunst, bloemwerk, schilderijen, sieraden, taarten/cupcakes/bonbons, decoraties voor in en om het huis, haak-en breiwerk en nog veel meer. Tevens worden er demonstraties en workshops verzorgd. De deelnemers werken hobbymatig of (semi)professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel.

Meer informatie over de creatieve markt is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
U kunt via de mail annkoel@gmail.com contact opnemen.
Of like ons op www.facebook.com/creatievemarktwarnsveld.


De organisatie van de Creatieve Markt is altijd op zoek naar nieuwe deelnemers die eigen ontworpen, originele, creatieve, eigentijdse en/of inspirerende handgemaakte kerst- en /of winterproducten maken en willen verkopen. De te verkopen producten zijn door de deelnemers zelf gemaakt. De deelnemers werken hobbymatig of (semi)professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel. Er worden uitsluitend deelnemers toegestaan die beide dagen op de Creatieve Markt willen staan.
Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer, website en/of enkele foto’s van de producten waarmee u wilt deelnemen naar annkoel@gmail.com. Er zal vervolgens worden gekeken of uw aanmelding aansluit bij het concept van de Creatieve Markt. Wij streven naar een grote diversiteit, dus we geven geen enkele plaatsingsgarantie.

meer uit agenda
Creatieve Markt Warnsveld