15
sep

Praktijk Lennart

Ik leer leren


Praktijk Lennart "Ik leer leren"

 

Coach: Wendy Marsman

Tijd: 19:00 t/m 20.30 uur

Vanaf setember, de volgende data: 15/9, 22/9, 29/9, 6/10 en 13/10

 

Je bent puber. Je hebt de basissschool met gemak gedaan of met hulp van jouw ouders. Je bent begonnen met het vormen van een eigen mening, zet je af tegen jouw ouders. Hulp van jouw ouders wil jij steeds minder. En jij krijgt meer en meer interesse in vrienden, vriendinnen, sport en gamen. En dan ineens zakken jouw cijfers. Je ouders gaan zich bemoeien met leer- en huiswerk. Ze houden jouw cijfers nauwlettend in de gaten. Je voelt de druk. Dat zorgt voor botsingen in jouw gezin. Dat blijft een tijdje zo doorgaan tot jouw mentor contact opneemt of jouw ouders aangeven het zo niet langer meer te willen doen. En terecht! Want ik geloof dat het anders kan!

Met heel veel plezier geef ik daarom de training ‘Ik leer leren’ aan pubers die zich herkennen in bovenstaande situatie.

 

In de training leer jij hoe jij jouw leerstijl kunt toepassen.

Je leert jouw kwaliteiten te benoemen, waar jij het beste kunt leren en huiswerk maken. Het belangrijkste voor jou is misschien wel hoe jij jouw vrije tijd kunt door laten gaan, zonder dat school hieronder gaat lijden. Jij leert dus keuzes maken en focussen!

 

Ik leer leren is in groepjes en individueel te volgen. Mijn groepen zijn klein, maximaal 4 leerlingen. Het maakt niet uit welk niveau jij doet en ook niet of jij ADHD, ADD, PDD-NOS of Asperger hebt. Ook jij, of zeker jij, bezit kwaliteiten waar jouw trainingsmaatjes en ik nog van kunnen leren!

 

Ik geloof dat jij met deze training handvaten krijgt die jij de rest van jouw leven kunt gebruiken om te groeien in wat jij doet en wie jij bent!

Veel leerlingen van diverse scholen en niveaus gingen jou al voor.

 

Voor meer informatie en opgave:

Website

 

meer uit agenda
Praktijk Lennart