25
nov

Workshops amuses maken

Docenten Hans en Jeannette Bronkhorst


Workshop amuses maken: Amuses voor de feestdagen

 

Tijd: 19.00 - 22.00 uur

Kosten: € 27,50 per workshop

 

Vindt u het leuk om uw gasten heerlijke hapjes voor te schotelen? Wilt u graag wat anders neerzetten dan een toastje of bordje kaas en worst? Kom dan naar de workshop ”Amuses maken”.

 

Vrij vertaald betekent amuse “mondpleziertje”.
Tijdens deze culinaire workshop leert u kleine hapjes maken.  Na de workshop gaan we met z’n allen aan tafel, om in een gezellige sfeer te evalueren en na te genieten van al het lekkers dat is klaargemaakt. Aan het einde van de workshop krijgt u de recepten van de gemaakte amuses mee naar huis.

 

Tijdens deze ± 3 uur durende workshop maken we 3  verschillende amuses die heerlijk smaken en er fantastisch uitzien. Amuses met vis, met vlees, met kaas, een vegetarische amuse, een amusesoepje of een dessert- amuse. Iedereen kan aan deze workshop meedoen, u hoeft geen keukenprins(es) te zijn om straks uw gasten versteld te doen staan. Alle ingrediënten die we gebruiken zijn in de supermarkt verkrijgbaar, afhankelijk van het seizoen.

 

Groepsgrootte : 8 tot 12 personen. De groep is klein dus iedereen krijgt voldoende aandacht. U kunt zich individueel maar ook als groep inschrijven. Bij minder dan 8 aanmeldingen gaat de workshop niet door.

 

U kunt zich opgeven per e-mail: coordinator@warnshuus.nl of

per telefoon: 0575 522 796

meer uit agenda
Workshops amuses maken