22
jul

Stoelyoga voor leden van de ReumapatiŽntenvereniging


Maandag van 14.00 - 15.00 uur door Gerjannie

Donderdag van 10.45 - 11.45 uur door Helga

 

Sinds 1 september 2020 wordt er weer stoelyoga op locatie gegeven aan leden van de Reumapatiëntenvereniging. Wij, (de yogadocenten Gerjannie en Helga) zijn blij dat we voor de lessen in het Warnshuus een fijne plek hebben gevonden. Er is een les op maandag van 14.00 - 15.00 uur door Gerjannie en op donderdag van 10.45 - 11.45 uur door Helga.

De stoelyoga wordt gegeven volgens de corona richtlijnen. We houden 1,5 meter afstand van elkaar, we wassen of desinfecteren onze handen en gebruiken in het Warnshuus een mondkapje. In de les zelf hoeft dat niet maar mag wel. Tegelijkertijd geven wij de les via de computer via Zoom. Zo kunnen deelnemers die nu liever thuis de les volgen, tóch meedoen.

Iedereen kan meedoen aan stoelyoga. Juist in deze tijd waarin onze bewegingsvrijheid is beperkt, is het goed om waar dat kan, in beweging te blijven en contact met elkaar te hebben. Na de les voelt je lichaam verkwikt door de uitwerking van rustige oefeningen, en ontspannen vanwege een fijne eindontspanning.

Het Warnshuus is een gastvrije plek, waar deelnemers na de les graag een kopje thee, koffie of sapje met elkaar drinken en wat napraten. We hopen de komende tijd door te gaan met onze lessen in het Warnshuus, waarin ook gelachen wordt en lief en leed gedeeld.
 

Meedoen met stoelyoga? Er is nog beperkte plek beschikbaar in de zaal, maar via de computer thuis kunnen er heel veel mensen 'aanschuiven'.

Informatie: Reumapatientenvereniging Zutphen e.o., Jitske Lautenbach, tel. 0313 652 593 of mail: info@reumazutphen.nl of www.reumavereniging-zutphen.nl

Vanaf 25 juli t/m  26 augustus geen Yoga

meer uit agenda
Stoelyoga voor leden van de ReumapatiŽntenvereniging