17
mei

Expositie van Rita en Ge Veltmaat

tijdens openingsuren te bezichtigen


Vanaf 18 mei exposeert het echtpaar Veltmaat in ’t Warnshuus te Warnsveld. Rita met schilderijen en Ge met foto’s.De schilderkunst van Rita Veltmaat, zelf zegt zij hierover: “swingen met de vele kleuren die in je opkomen, dat is mijn passie. Ik hou van kleur bekennen. Op dit moment het liefst met acrylverf, kleurrijke abstractie en experimenteel. Ik zet de verf op en maak een reis met de vele kleuren die in mij opkomen. De inspiratie haal ik uit de omgeving. Ik dans over het doek, met vingers, penseel, spons of andere materialen”.

“In mijn fantasie probeer ik de balans te zoeken tussen de kleuren en vormen. Dit voel ik als een uitdaging. Als dansend op weg naar het einddoel. Overal kan verf op: kleuren kun je mengen woorden niet”.

Ge Veltmaat exposeert met prachtige foto’s, foto’s die je met je eigen ogen moet bewonderen. De inspiratie ontstaat tijdens de vele natuurwandelingen. De foto’s zijn afgedrukt op doek en/of fotopapier. Aan de foto’s is niets bijgewerkt, het is zoals het is. Camera in alle eenvoud een Lumix Model No.DC- F283.

Het echtpaar Veltmaat wenst iedereen enorm veel kijkplezier en er is niets mooier voor hen dan hun werk te tonen aan het publiek. Hebt u vragen over hun werk? Geen probleem, mail dan naar swingendpenseel@gmail.com of kijk op hun site: www.arti-rita.nl.

De expositie in ’t Warnshuus is tot 1 augustus te zien tijdens de reguliere openingstijden.

’t Warnshuus – Dreiumme 43 – 7232 CN Warnsveld 0575-522796. www.warnshuus.nl.

meer uit agenda
Expositie van Rita en Ge Veltmaat