9
apr

Creatieve voorjaarsmarkt

10.30-16.00 uur


Eerste voorjaarseditie Creatieve markt in t Warnshuus!

Op zaterdag 9 april wordt ‘t Warnshuus in Warnsveld omgetoverd tot een vrolijke creatieve voorjaarsmarkt!
De Creatieve markt wordt dan weer gehouden en dit jaar voor het eerst in de lente.
Een gezellige markt met kraampjes waar alles handgemaakt is en van hoge kwaliteit. Van heerlijke cupcakes tot sieraden en van leren tasjes tot knuffels. Van keramiek tot babyartikelen en van kaarten tot glaswerk!
Alles is met veel plezier en liefde gemaakt.

Dus zoek je nog iets leuks voor Pasen of een cadeautje voor Moederdag, dan zal je op de Creatieve markt zeker slagen!

Op zaterdag 9 april van 10.30-16.00 is iedereen welkom in het gezellige Warnshuus, Dreiumme 43, Warnsveld. De toegang en parkeren is gratis.


De organisatie van de Creatieve Markt is altijd op zoek naar nieuwe deelnemers die eigen ontworpen, originele, creatieve, eigentijdse en/of inspirerende handgemaakte kerst- en /of winterproducten maken en willen verkopen. De te verkopen producten zijn door de deelnemers zelf gemaakt. De deelnemers werken hobbymatig of (semi)professioneel. Kwaliteit staat bij onze deelnemers hoog in het vaandel.

Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer, website en/of enkele foto’s van de producten waarmee u wilt deelnemen naar creatievemarktwarnsveld@gmail.com. Er zal vervolgens worden gekeken of uw aanmelding aansluit bij het concept van de Creatieve Markt. Wij streven naar een grote diversiteit, dus we geven geen enkele plaatsingsgarantie.

Meer informatie over de creatieve markt is te vinden op www.beurzeninwarnsveld.nl.
U kunt via de mail: creatievemarktwarnsveld@gmail.com contact opnemen.
Of like ons op www.facebook.com/creatievemarktwarnsveld.

meer uit agenda
Creatieve voorjaarsmarkt