Home  /  Agenda  /  Muziekcafť
14
nov

Muziekcafť

Slow Train


Zondag 14 november: optreden Slow Train in het muziekcafé

 

Slow Train bestaat uit Jan Lebesque uit Zutphen en Ton Kolkman uit Barchem. Zij spelen 'blues, ballads en beats'. Het tweetal haalt zijn materiaal vooral uit de blues, de country en de folkmuziek, maar ook de hedendaagse, melodieuze popmuziek wordt niet vergeten. Zo is een breed repertoire ontstaan dat voor meerdere generaties geschikt is.

Beide muzikanten kennen elkaar van de Four Stream New Orleans Jazzband waarin ze trombone (Jan) en drums (Ton) spelen. Slow Train heeft zich vanaf 2012 al laten horen in huiskamers, feestzalen, cafés en op terrassen.

Tweestemmigheid is de grootste troef van het duo. De klankkleur wisselt regelmatig door naast gitaren ook blokfluit, (Ierse) tinfluit, low whistle, bluesharp, banjo en mandoline in te zetten.

Het repertoire is breed, van San Francisco Bay Blues tot Find the cost of freedom, en van Blue moon of Scarborough Fair tot It's too late to cry blues.

 

De toegang is gratis, consumpties kunnen worden gepind of contant afgerekend.

Een vrije, contante gift na afloop wordt gewaardeerd. Het optreden begint om 14.30 uur. ’t Warnshuus is om 14.00 uur geopend.

 

meer uit agenda
Muziekcafť