Home  /  Agenda  /  Agenda  /  Muziekcafť
14
nov

Muziekcafť

GEANNULEERD


Zondag 14 november: optreden BuBLBLtroubadours inc. geannuleerd ivm coronamaatregelen

 

Op zondagmiddag 14 november speelt BuBLBLtroubadours inc. in het maandelijkse muziekcafé van ’t Warnshuus in Warnsveld. Dit optreden komt in de plaats van het optreden van Slow Train dat helaas verhinderd is wegens ziekte.

De troubadours laten zich elk afzonderlijk van hun favoriete kant zien. Zo speelt Marcel een paar nummers van George Brassens en dragen John en LeJo een ‘Obscene fabel’ voor. Ook spelen de heren samen vrolijke tragi-komische liederen van o.a. Cornelis Vreeswijk, Adele Bloemendaal, Jenny Arean, Bram Vermeulen, Jacques Brel en Alex Roeka.

BuBLBLtroubadours sluit af met een voorproefje van hun programma ‘BUBLBL bottelt Boudewijn’ dat op zondagmiddag 28 november om 14.00 uur in première gaat in het Theater onder de Molen in Vorden, een hommage aan Boudewijn de Groot met vooral onbekende nummers gelegd langs de levensloop van Johnny BuBLBL Op hun website www.bublbltroubadours.nl is onder het kopje ‘Muziek’ een aantal nummers uit hun repertoire te beluisteren.

 

De toegang is gratis, consumpties kunnen worden gepind of contant afgerekend.

Een vrije, contante gift na afloop wordt gewaardeerd. Het optreden begint om 14.30 uur. ’t Warnshuus is om 14.00 uur geopend.

 

meer uit agenda
Muziekcafť